Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

ЦСКА търси начин за раздяла с трима нападатели

0
Дауда Бамба, Даниел Наумов, ЦСКА, ЦСКА 1948
LAP.bg

ЦСКА се очаква да направи сериозни промени в нападателната си линия през лятото. „Червените“ са пред раздяла с цели трима нападатели.

Първи в черния списък е ганаецът Бисмарк Чарлс. Вечно контузеният африканец така и не успява да спечели доверието на Саша Илич. Сръбският спец на няколко пъти му даде шансове за изява както в контролни, така и в официални мачове, но Чарлс не се възползва.

Почти сигурно е, че младият нападател кара последните си седмици и месеци в клуба, след като изненадващо или не, престоят му в клуба е вече над двегодишен.

Друг нападател, който е твърде вероятно да напусне е Дауда Бамба. Котдивоарецът подписа за 1+1 години през лятото, след като премина месец под наблюдение заради своя хронична травма. Играчът, който има и норвежки паспорт, все пак се прибра до втората си родина през октомври, за да се лекува от тази контузия. През пролетта той има много епизодични изяви.

Третият на изхода е Радослав Живков. За негово напускане за заговори още през зимата. 23-годишният българин не може да си спечели място в конкуренцията на останалите „червени“ нападатели.

Така може да се окаже, че столичният гранд ще се раздели с трима от настоящите си нападатели през лятото.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.