Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

ЦСКА тренира с настроение за историческата победа навън

0

Футболистите на ЦСКА тренираха ползотворно преди важното гостуване на Пирин в Благоевград. Саша Илич е доволен от видяното на заниманието, което се проведе в Панчарево.

Сред най-дейните в упражненията беше Иван Турицов. Националът на България е гласен за титуляр след контузията, заради която пропусна Вечното дерби с Левски (0:0). Всички в „червения“ лагер показват, че критиките към представянето им не се отразяват на настроението и отборния дух.

Момчетата на Илич могат да направят нещо уникално в неделя. До момента никога български отбор не е успявал да спечели десет поредни гостувания за шампионата. Подобно постижение е достойно да бъде отбелязано и в световен мащаб, където най-силните тимове рядко правят и по-малки поредици.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.