Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Нидерландски защитник приключи с ЦСКА

0
Мено Кох
Снимка: LAP.bg

Вицешампионът ЦСКА два старт на операция „чистка“ с разтрогването на договора на Мено Кох, съобщава „Мач Телеграф“, позовавайки се на свои източници от стадион „Българска армия“. Въпреки че нидерландският защитник стартира сезона като основен играч и дори беше определен за капитан на тима, той бързо беше закотвен на пейката. Самият бранител не е удовлетворен от ролята си на резерва, а клубът не желае да му плаща възнаграждение без да участва в мачонете.

29-годишният централен бранител беше пред напускане още през миналия сезон, когато договорът му изтичаше. Въпреки това той се съгласи на значително намаление на заплатата в последния момент, за да остане в отбора. Въпреки този жест, новият му едногодишен контракт се оказа грешно решение на ръководството.

Кох обаче няма да бъде единственият футболист, на когото ще бъде прекратен договорът предварително, като това се очаква скоро да се случи и със сънародника му Брадли де Нойер. Левият бек се възстановява от дълготрайна контузия и все още не е дал съгласие да прекрати контракта си по взаимно съгласие, но се очаква да бъде освободен не по-късно от Нова година.

Брадли де Нойер

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.