Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

ЦСКА ще се завърне с победа след паузата според Alphawin

0
ЦСКА - Левски Енес Махмутович
Снимка: LAP.bg

Отборът на ЦСКА хвана паузата за националните отбори с равенство в дербито срещу Левски, което сложи и край на победната серия на „червените“. Според коефициентите в букмейкъра alphawin обаче ЦСКА съвсем скоро отново ще усети вкуса на победата.

На 21 октомври, в събота, ЦСКА гостува на Пирин в Благоевград. За тази среща има различни alphawin bonus предложения, а ставката за победа на „червените“ е 1.28, като е налична и опцията за ранно изплащане.

ЦСКА е трети в класирането с 25 точки, като изостава на пет пункта от лидера Локомотив Пловдив, който е с мач повече. Пирин пък заема 13-о място с 11 точки, като и през този сезон ще се бори за оцеляване.

В Благоевград „червените“ може и да срещнат трудности, а Пирин със сигурност ще иска да вземе поне точка. В алфауин приложение ставката за равенство е 5.00.

*Коефициентите могат да търпят промени!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или AlphaWin отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.