ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Лагерът на ЦСКА в Турция ще продължи 20 дена

0
ЦСКА
Снимка: LAP.bg

Зимният лагер на ЦСКА в Турция ще продължи 20 дни. Армейците ще се подготвят там за четвърта поредна година преди възобновяването на efbet Лига.

След последния мач за годината срещу Лудогорец тази неделя, футболистите на Нестор Ел Маестро ще имат около месец почивка, преди да се върнат за медицински и функционални изследвания на 5 и 6 януари.

От 14 януари до 4 февруари тимът ще тренира в Турция, където ще проведат 4 или 5 контролни мача, като съперниците все още се уточняват, пише „Тема Спорт“.

Шампионатът се подновява на 17-18 февруари, като ЦСКА ще посрещне Ботев Враца в първия пролетен кръг на Националния стадион „Васил Левски“.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.