Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

ЦСКА ще подобри условията на Професора

0
Марселино Кареасо
LAP.bg

Поливалентният футболист на ЦСКА Марселино Кареасо ще получи предложение за нов договор, съобщава „Тема Спорт“. Преди година той акостира на „Българска армия“, парафирайки за 2 сезона.

Настоящият контракт е до края на годината и от януари ще може да преговаря с други клубове.

Ръководството е твърде решено да го задържи в състава на Нестор Ел Маестро. Очаква се да му бъдат предложени и по-добри условия, след като вече е една от основните фигури в състава.

Професора пристигна с визитка на дясно крило, а след това беше пускан зад централния нападател. Впоследствие Саша Илич започна да го ползва като вътрешен халф и именно там Кареасо заблестя. Той притежава отлична динамика в действия на малък периметър и поглед над играта.

До момента има 31 мача с 3 гола и 6 асистенции за ЦСКА във всички турнири.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.