ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Sesame прогнозира успех за ЦСКА на „Колежа“ срещу Ботев Пловдив

0
ЦСКА
Снимка: LAP.bg

В петък, 22.09, стартира десетият кръг в родната efbet Лига с три интригуващи двубоя. Мачът, който приковава най-силно вниманието, е този между Ботев Пловдив и ЦСКА от 20:00 часа.

Срещата обещава да бъде изключително напрегната и непредвидима. И двата отбора навлязоха в добри серии, като „канарчетата“ нямат загуба в последните си три двубоя и записаха две победи, а в последния кръг изпуснаха да победят шампиона Лудогорец насред Разград и завършиха наравно 2:2 в дебюта на новия си треньор Душан Керкез. Букмейкърът Sesame дава обаче леко предимство на ЦСКА с коефициент от 2.26, докато този за Ботев Пд е 3.68. Ставката за хикс е определена на 3.36. „Червените“ пък нямат поражение в последните си четири двубоя, в които се отчетоха с три победи и определено започват да показват качеството си.

В класирането ситуацията е следната – Ботев е 11-и с 9 точки, докато ЦСКА е четвърти с 15 пункта, а също така има и мач по-малко заради отложения такъв с Етър по-рано през сезона. За да направите залог е нужна само бърза Sesame регистрация, след която може да се възползвате от бонусите както за този мач и за още много спортни събития в платформата. През миналата кампания „червените“ постигнаха две победи срещу този противник – 1:0 в Пловдив и 3:1 в София.

Важно: Коефициентите търпят промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Sesame отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.