ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

ЦСКА ще играе със специален надпис, посветен на Жеков

0
Петър Жеков
Официален сайт на ЦСКА

Ръководството на ЦСКА обяви, че тимът ще играе със специален надпис на фланелките си до края на сезона. Този нов надпис на „червената“ фланелка е в памет на Петър Жеков. Вълшебния стрелец, както бе прякорът на легендата, почина по-рано тази сутрин, 18 февруари.

На фланелките на ЦСКА ще има надпис „1944 – ∞ “, който символизира годината на раждане на Жеков и спомена, който вечно ще живее за него.

“В памет на една от най-големите ни легенди – Петър Жеков, когото загубихме тази сутрин, отборът на ЦСКА от днешния мач с “Ботев” Пловдив до края на сезона ще играе с надпис на ръкава на фланелките, посветен на Вълшебния стрелец“, пишат от „Армията“, призовавайки във всеки мач да бъде припомнян характера и уменията на великия футболист, които да служат за пример и вдъхновение.

Жеков е единственият българин, носител на златна, сребърна и бронзова обувка. Доскоро той бе и голмайстор на родния елит.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.