ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

ЦСКА се забавлява в навечерието на важния мач (СНИМКИ)

0
ЦСКА тренировка
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

Футболистите на ЦСКА тренираха за последно на клубната база в Панчарево преди сблъсъка с ЦСКА 1948. В събота двата отбора ще премерят сили от 18:00 часа на стадион „Българска армия“.

В заниманието по традиция дейно се включи старши треньорът Саша Илич, който до скоро беше футболист и все още не е позабравил движенията. 

Очаква се атаката на „червените“ да бъде водена от Тобиас Хайнц и Маурисио Гарсес, а Амос Юга отново да започне в средата на терена. Останалите футболисти ще бъдат на обичайните си позиции, освен ако Илич не реши да направи късна промяна в състава.

Кадри от тренировката:

ЦСКА тренировкаЦСКА тренировкаХристиян ПетровСаша ИличЦСКА тренировкаИван ТурицовЖираир ШагоянЦСКА тренировка


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.