ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

ЦСКА се стяга да мачка и в своя дом

0
ЦСКА
Снимка: cska.bg

ЦСКА се стяга да мачка отново на „Българска армия“ днес. За последно в своя дом „червените“ спечелиха преди четири месеца – срещу Хебър с 4:0, а на 6 ноември завършиха 0:0 със столичния Локомотив.

Воденият от Саша Илич ЦСКА е в страхотна серия от 7 победи и един равен в последните си осем срещи, като шест от победите са като гости, а днес срещу Ботев Пловдив ще си припомни как се побеждава и на свещения терен на „Армията“.

Густаво Бусато, Юрген Матей, Брадли де Нойер, Джонатан Линдсет и сие превъзхождат „канарчетата“ с отборен и индивидуален потенциал, и именно класата ще им помогне да постигнат нова победа и да запазят първото място в класирането.

Разбира се, за успеха принос ще имат и отдадените червени фенове, които ще бъдат 12-ия играч на домакните от трибуните.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.