Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

ЦСКА се раздели с млад вратар

0
Илия Шаламанов-Тренков
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

Илия Шаламанов-Тренков вече не е футболист на ЦСКА. Младежкият национал на Австралия се сбогува със своите съотборници и с феновете чрез публикация в социалните мрежи. 

„След 9 години в ЦСКА, моят път в отбора приключи. Благодаря на всички треньри и футболисти, които ми помогнаха през годините. Благодаря, ЦСКА“, сподели Шаламанов-Тренков.

През миналия сезон младокът пази за дубъла на ЦСКА. Роденият в Австралия страж нямаше как да се пребори с конкуренцията на Густаво Бусато и Димитър Евтимов. 

В бъдеще пък ще се опита да бъде наложен Алекс Божев, който беше пратен под наем да се обиграва в Литекс през новия сезон. 

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.