50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

ЦСКА се огледа в крило на Арда

0
Светослав Ковачев, Натан Гасама
LAP.bg

Лидерът в efbet Лига ЦСКА вече работи по лятната си селекция. „Червените“ се стягат за ударен трансферен прозорец, в който ще се подсилят във всяка линия.

От Борисовата градина са набелязали офанзивния футболист на Арда Светослав Ковачев. Левичарят е в много добра форма и в последните седмици отбеляза няколко попадения за кърджалийци.

Ковачев може да играе както на фланга, така и зад централния нападател. Той се присъедини към Арда преди три години. Играл е още в Лудогорец, Дунав и Етър.

ЦСКА ще се подсили на няколко позиции през лятото, като вече са ясни и някои от трансферните цели на тима. Със сигурност от „Армията“ търсят централен защитник, нападател и ляв краен бранител след тежката контузия на Брадли де Нойер.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.