Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

ЦСКА се мести в Тетевен, уреди мач в Балкана

0
ЦСКА
Снимка: lap.bg

Отборът на ЦСКА ще изиграе двустранна игра с втородивизионния Литекс, с който ще сложи край на петдневния лагер в Тетевен. Ловчанлии са водени от доскорошния шеф на школата на „червените“ Добромир Митов, като след осмия кръг във втория ешелон се намират в зоната на изпадащите с 6 точки.

Футболистите и спортно-техническия щаб на ЦСКА ще заминат за Тетевен днес следобед. Треньорът Нестор Ел Маестро вече на няколко пъти заяви, че не е доволен от физическото състояние на възпитаниците си и очаква паузата за мачове на националните отбори, за да работи по-здраво в това естество, пишат колегите от „Тема Спорт“.

Лагерът в полите на Балкана обаче ще пропуснат куп футболисти на „червените“, които получиха повиквателни от националните си селекционери. Иван Турицов е част от лагера на България, а Християн Петров и Станислав Шопов – на младежите до 21 години, водени от Александър Димитров. Сейни Сенянг ще защитава цветовете на Гамбия, Амос Юга на ЦАР, Дюкенс Назон на Хаити, Матиас Фаетон на Гваделупа, а Енес Махмутович – на Люксембург. 


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.