Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

ЦСКА се мести на „Васил Левски“

0
ЦСКА
Снимка: lap.bg

Шефовете на ЦСКА съобщиха новина, която изглежда закономерна с оглед на това, което предстои да се случи в клуба след края на сезона. Националният стадион ще изпълнява ролята на дом за „червените“ по време на реконструкцията на „Българска армия“, която трябва да започне през лятото.

От ЦСКА вече разкриха, че ще приемат съперниците си на „Васил Левски“, докато тяхното съоръжение се строи, но сега се разбра, че и администрацията на клуба ще се помещава на най-големия ни стадион през този период. Ръководството на 31-кратните шампиони вече е постигнало споразумение с Национална спортна база по този въпрос.

В клуба се надяват, че първата копка на новото му съоръжение ще бъде направена в началото на лятото. До края на месеца „червените“ ще дадат пресконференция, по време на която феновете на ЦСКА ще видят как ще изглежда новия стадион в завършен вид, след като досега ЦСКА представяше само отделни сегменти от предстоящата реконструкция.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.