50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

ЦСКА се чуди как да прогони ненужен?

0
Саша Илич
Снимка: lap.bg

Треньорът на ЦСКА Саша Илич се чуди какво да прави Жираир Шагоян, който не можа да се пребори за титулярно място в състава. Арменецът дойде в най-успешния наш отбор със статут на звезда и голова машина, но само след няколко месеца започва да се оказва ненужен.

Шагоян е изиграл едва 8 мача за „червените“, в които не успя да се разпише, а пристигна на „Българска армия“, след като бе вкарал 54 гола и направил 26 асистенции в 54 мача за своя арменски БКМА Ереван във втора дивизия.

В договора под наем на Шагоян с ЦСКА е включена клауза за задължително откупаване след края на сезона, но ако ситуацията не се промени, нищо чудно лидерът в родния елит да опита да развали тази сделка. Дори обаче това да не стане и ЦСКА да закупи играча, може да го изпрати под наем в друг български или арменски тим, ако се увери, че няма да му бъде полезен.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.