Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

ЦСКА с огромен жест към Пирин, показа на Левски как се прави

0
ЦСКА - Пирин Амос Юга
Снимка: Lap.bg

ЦСКА демонстрира уважение към последния си съперник Пирин (Благоевград) и пожела бързо възстановяване на нападателя на „орлетата“ Преслав Йорданов, който напусна контузен срещата.

Йорданов получи фрактура на ребро и беше откаран в болница в София. След мача ЦСКА излезе със съобщение, в което пожела на Преслав да се върне по-скоро на терена.

„Желаем бързо възстановяване на Преслав Йорданов, който в днешния мач получи фрактура на ребро и беше откаран в болница в София.

Връщай се скоро, Преславе!“, написаха от ЦСКА.

По-рано през сезона друг играч на Пирин – Христофор Хубчев, също бе приет по спешност в болница с 3 пукнати ребра след мач с Левски. Тогава Хубчев, който е бивш играч на „сините“, се оплака, че никой от Левски не го е потърсил да го попита как е.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.