Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

ЦСКА продължава похода към титлата с визита под Аязмото

0
ЦСКА
Снимка: Сайт на ЦСКА

Лидерът в efbet Лига – ЦСКА, рестартира днес, 12 февруари, родния шампионат. „Армейците“ гостуват на лъкатушещия през сезона Берое, който се очаква да има доста по-добра есен, отколкото пролет. Срещата на стадион „Берое“ е с начален час 14:15 и е втора в програмата за деня от българския елит. 

„Зелено-белите“ са на 11-о място в таблицата с 19 точки и въобще не са далеч от последните места в класирането. Наставникът на тима Николай Киров бе назначен в средата на миналия полусезон на мястото на Петър Хубчев.

През зимата под Аязмото пристигнаха доста нови играчи – Педро Енрике, Зария Ламбулич, Бубакар Траоре, Густаво Каскардо, Йоан Бауренски, Уерди Мара, Денислав Станчев и Тонислав Йорданов. Тимът обаче се раздели със своя голмайстор – Абубакар Тунгара.

Мащабната селекция на заралии цели укрепване в класирането и избягване на борбата за спасение. Голям жокер на тима в тази битка определено е и наставникът Киров.

Берое

ЦСКА, малко нетрадиционно, е само с едно зимно попълнение – Тобиас Хайнц. Визитката на норвежеца е доста впечатляваща за родните стандарти и очакванията са той да се впише бързо в тима и да помогне в борбата за първото място, която ще е повече от люта.

Отборът, воден от Саша Илич, не записа особено добри резултати в подготовката в Анталия. Сърбинът пък сподели, че е свършена изключително много работа и продължава да се върши такава. Точно както Киров, така и легендата на Партизан е може би най-големият коз на тима. (С немалката разлика между целите на двата тима).

С нетърпение се очаква и завръщането на най-верните фенове на 31-кратните шампиони. Секторът за гости в Стара Загора ще бъде обагрен в червено, както се закани и лидерът на Сектор Г – Иван Велчев.

ЦСКА


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.