ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

ЦСКА привлече австрийски играч

0
Емануел Шакич
Снимка: cska.bg

От ЦСКА обявиха, че са привлекли нов футболист. Това е Емануел Шакич, който може да играе на няколко позиции на терена, но се подвизава предимно като дефанзивен халф.

За последно Шакич е играл за гръцкия Кифисиас, чийто екип сега облича Илиан Илиев-младши, а в кариерата си има и престой в Щурм Грац. Именно оттам се познава с настоящия наставник на армейците Нестор ел Маестро.

Ето какво написаха от ЦСКА:

„Той е тук да се бори. За клуба, за отбора, за нас.

Познат като биткаджия, Емануел Шакич е поливалентен футболист, когото треньорите могат да използват на няколко дефанзивни позиции. Неговата любима е дефанзивен халф. Роден и израснал в Австрия, Шакич има балкански корени. Кариерата му преминава в родината, продължава в Гърция, а днес вече е футболист на най-големия футболен клуб в България. Във визитката му изпъкват Арис и Щурм Грац. Именно в последния Шакич играе под ръководството на Нестор ел Маестро, а сега двамата ще се съберат отново на „Българска армия“, давайки всичко от себе си за успеха на отбора!

Добре дошъл, Шака, и успех!“.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.