ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

ЦСКА преследва трета победа поред

0
ЦСКА
Снимка: lap.bg

Играчите на ЦСКА са амбицирани да потвърдят възхода на отбора и в днешното гостуване на Ботев в Пловдив. Двубоят започва в 20 часа на стадион „Христо Ботев“ и в него подопечните на Нестор ел Маестро ще преследват трета поредна победа, след като преди това спечелиха с 3:0 срещу Берое в Стара Загора и 2:0 срещу ЦСКА 1948 на „Българска армия“.

Именно резултатите и подобрената игра на „червените“ в последните два мача дават повод за оптимизъм сред привържениците, че любимците им ще наваксат бързо изоставането в началото. Очевидно е, че защитата става все по-стабилна, Тобиас Хайнц е вдъхновител в средата на терена, а Дюкенс Назон е безпощаден стрелец и тази вечер ще опита за първи път в кариерата си да се разпише в пет поредни мача.

При успех ЦСКА ще излезе на трето място, но по-важно е, че евентуалните три точки ще позволят да не изостава с повече от лидера. При това „червените“ имат и мач по-малко.

Ботев също се намира в добра форма, след като в последните си три сблъсъка в елита спечели 7 от 9 възможни точки. „Канарчетата“ обаче нямат победа срещу ЦСКА в последните им три срещи. Те допуснаха загуба у дома, а в столицата имат равен и загуба.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.