ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

ЦСКА пред важно решение за строежа на новия стадион

0
ЦСКА
Снмика: БТА

ЦСКА е изправен пред важно решение за новия си дом. Клубът може да плати част от разходите за строежа на новия стадион „Българска армия“ с миноритарен дял от акциите на клуба. Очаква се „червените“ да бъдат подпомогнати от солиден чуждестарнен инвеститор за строежа, като на този етап се знае, че три фирми са ангажирани с него. 

Първата компания е белгийската „Кевлокс“. Тя произвежда малки модули и се грижи за обзавеждането на стадиони. Втората е финландската фирма „Пейкко“, която ще прави металните модули на стадиона, които ще свързват секторите А, Б, В и Г.

Третата ключова фирма е австрийската „Ке Келит“, която предоставя цялостни решения за зали, логистични паркове и стадиони. Отговаря за отоплението на съоръжението, хладилни камери, санитарни помещения, трибуни, висящи тавани, водни системи, козирки и свързващи части към тях.  

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.