ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

ЦСКА с последен опит да отмъкне Станислав Иванов от Арда

0
Станислав Иванов
LAP.bg

Българският вицешампион ЦСКА не се е отказал от идеята да привлече крилото на Арда – Станислав Иванов, и ще направи един последен опит да го стори преди затварянето на летния трансферен прозорец у нас на 8 септември, тоест утре.

„Мач Телеграф“ пише, че „червените“ ще пратят своята финална оферта по-късно в четвъртък. От „Българска армия“ са си харесали бившия играч на Левски, но ЦСКА и Арда на този етап имат сериозни разминавания за парите, които трябва да бъдат платени за Стаси Иванов. Ръководството на тима от Кърджали е твърдо в позицията си, че няма да падне под откупната клауза, която е поставена в договора на офанзивния футболист.

Станислав Иванов

Според запознати, от Арда искат за Иванов сумата от 250 000 лева, докато от ЦСКА са категорични, че няма да платят повече от 150 000 лева и именно това разминаване стопира сделката между двата клуба. Разговорите обаче ще продължат днес и утре с надеждата, че може да се стигне до споразумение.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.