Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

ЦСКА прави поредна крачка към титлата

0
ЦСКА
Снимка: БТА

ЦСКА се намира в убийствена форма и след дни ще направи поредната си крачка към титлата. „Червените“ на Саша Илич са в уникална серия от 7 победи и 1 равен в последните си осем срещи, с голова разлика 19:2. Шест от тези победи са на чужд терен, а във въпросните осем мача единствено Арда и Берое успяха да вкарат по един гол на ЦСКА.

За последен път армейците изгубиха в първенството на 10 октомври миналата година от Лудогорец в Разград, но тази загуба бе незаслужена, тъй като ЦСКА беше по-добрият тим на терена и тотално надигра разградчани.

Сега на пътя на ЦСКА се изпречва Ботев Пловдив, който въпреки завръщането на Тодор Неделев, не успя да спечели първата си пролетна среща срещу софийския Локомотив.

Но не само Ботев, а едва ли и някой друг в момента у нас може да се опълчи на вдъхновения ЦСКА, който на терена показва със съдържателен футбол, че е готов да пренапише историята.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.