ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

ЦСКА показва проекта за новата „Армия“ до дни

0
ЦСКА фенове Сектор А Българска армия
Снимка: LAP.bg

Ръководството на ЦСКА ще покаже на широката общественост проекта за реконструкция на ст. „Българска армия“ до няколко дни, твърдят колегите от „Тема Спорт“. Очаква се до края на месец март да има официална пресконференция, на която медии и фенове да видят плановете за това как ще изглежда стадиона след ремонта и как точно ще протекат ремонтните дейности.

Клубът и държавата чрез съвместното дружество „Българска армия имоти“ ще кандидатстват с този проект за разрешително за строеж. Преди дни служебният министър на младежта и спорта  – Весела Лечева, заяви, че всичко е в ръцете на ЦСКА и че се надява в най-скоро време да има първа копка.

Първа копка обаче, може да се случи най-рано през лятото, след като приключи настоящият сезон и всички процедури и подписи от държавните институции бъдат събрани.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.