ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

ЦСКА подготвя изненади за феновете си

0
ЦСКА
Снимка: lap.bg

Най-успешният и най-славен български клуб ЦСКА скоро има повод за хубав празник. Разбира се, „червените“ ще го отбележат подобаващо, вдъхновени и от уникалното представяне на водения от Саша Илич отбор, който уверено върви към шампионската титла.  

На „Българска армия“ подготвят различни инициативи, свързани с предстоящия на 5 май 75-годишен юбилей на ЦСКА. „Червените“ ще пуснат в употреба специална пощенска марка на тема „75 години ЦСКА“, както и значки. Освен това са предвидени събития, свързани с най-малките фенове, като някои от тях ще продължат и през уикенда на 6 и 7 май, когато по програма армейците трябва да приемат Ботев Враца в последния си двубой от редовния сезон на Първа лига.

Организираните привърженици от фенклуб „Сектор Г“ също ще почетат рождения ден на любимия клуб със специална хореография, а вече се превърна в традиция на 5 май вечерта небето над Борисовата градина, а и над цяла София да бъде обагрено от мощна червена заря.

Всички в клуба се надяват, че ЦСКА ще посрещне юбилея на върха в класирането, което допълнително ще повиши празничното настроение на „Армията“.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.