50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

ЦСКА подчини Локо Пд и се доближи до титлата

0
ЦСКА
LAP

Отборът на ЦСКА постигна много важна победа над Локомотив Пловдив с резултат 1:0 като домакин в мач от 33-ия кръг на Първа лига. Победата върна „червените“ на върха в класирането.

Единственото попадение в срещата отбеляза Юрген Матей, засичайки центриране от корнер в 25-ата минута. ЦСКА доминираше в по-големите периоди от мача, но не успя да си подсигури победата с втори гол.

Главният съдия Станимир Тренчев подмина две ситуации за дузпа за двата отбора. През първото полувреме ЦСКА претендираше за нарушение на Махмутович, а през втората самият Махмутович задържа Димитър Илиев в пеналтерията.

В края на мача пък попадение на ЦСКА бе отменено заради засада. В класирането ЦСКА е лидер с 80 точки – с две пред Лудогорец, който в неделя се изправя срещу ЦСКА 1948.

В последните си два мача ЦСКА ще играе срещу ЦСКА 1948 и Левски, като се нуждае от две победи, но и от грешка на Лудогорец, за да стане шампион.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.