Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

ЦСКА победи Базел в престижна контрола на австрийска земя

0
ЦСКА
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

ЦСКА победи Базел с 1:0 в приятелска среща от летния подготвителен лагер в Австрия. Столичният гранд беше класа над съперника си през първото полувреме и създаде редица положения за гол.

Завърналият се в тима Марк-Емилио Папазов поводе атаката на отбора и оправда доверието на Саша Илич с чудесна игра. Логичното се случи две минути след почивката. 

Мощен пробив на Жираир Шагоян отляво и подаване за Тобиас Хайнц задължиха норвежеца да вкара отблизо за 1:0.

След това Илич направи много смени и това наруши игрови ритъм. Базел се възползва и създаде интересни положения пред вратата на Димитър Евтимов, а веднъж удари и греда. 

Сръбският социалист използва схема на игра 4-2-3-1 (преминаваща към 4-1-4-1) и наличието на две ярко изразени крила си каза думата. Атаките на ЦСКА бяха динамични и остри, а стабилната игра в защита не бе поставена на съмнение. 

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.