ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

ЦСКА отрязал основното трансферно желание на Ел Маестро

0
Нестор Ел Маестро
LAP

Ръководството на ЦСКА е отрязало основното трансферно желание на Нестор Ел Маестро през това лято. Сърбинът е искал крилото на Локомотив Пловдив Джовани, но „червените“ са му препоръчали да се насочи към друг играч, пише „Мач Телеграф“.

Мотивите на ръководството са два: ЦСКА не иска да води преговори с Локомотив Пловдив и също така предпочита да бъде привлечен български футболист.

Джовани

Така Ел Маестро е трябвало да си избере друг играч от друг отбор. „Червените“ се насочиха към Станислав Иванов от Арда Кърджали, но сделката не се осъществи.

От Арда са предложили още двама българи на ЦСКА – Атанас Кабов и Иван Тилев, но те не са привлекли интереса на Ел Маестро.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.