Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

ЦСКА опитва да вземе голова машина от еквадорски гранд?

0
Исмаел Диас
Twitter

ЦСКА иска да привлече панамския национал Исмаел Диас. В момента той е собственост на еквадорския гранд Универсидад Католика, като първата оферта на 31-кратния шампион е била отхвърлена, пишат медиите в родината на футболиста. 

Ръководството на „червените“ вече няколкократно доказа шампионските си амбиции през сезона и иска да подсили атакуващата мощ още с лявото крило.

Миналия сезон Диас вкара 18 гола и даде 8 асистенции в 36 мача във всички турнири. За националния отбор на Панама има 21 мача, в които е отбелязал 5 гола.

Години наред именно играчите от Южна Америка са сред най-успешните в ЦСКА. Дали обаче информацията е вярна предстои да разберем… 

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.