Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

ЦСКА официално представя тима за пролетния дял срещу Пирин

0
ЦСКА
Снимка: cska.bg

ЦСКА се изправя срещу Пирин Благоевград в генералната си репетиция преди рестарта на шампионата. „Армейците“ и „орлетата“ се изправят на стадион „Българска армия“ от 13:30 часа днес, което се явява и официално представяне за отбора от Борисовата градина. Двубоят ще бъде излъчван по ТВ1. 

Малко изненадващо, ЦСКА остана само с едно зимно попълнение между двата дяла на шампионата. Това е норвежецът Тобиас Хайнц, който идва с огромни очаквания заради 15-те гола, които е реализирал през изминалата кампания.

ЦСКА

Все пак, в медиите циркулират слухове, твърдящи, че „червените“ ще привлекат още някой в последния момент. Отборът на Саша Илич определено се нуждае от подсилване в защита, тъй като по време на лагера в Турция изпита сериозни затруднения в тази зона. Столичани инкасираха девет попадения в шестте си контроли в Анталия. 

Пирин направи далеч по-солидна селекция от своя съперник. „Орлетата“ взеха половин дузина нови – украинците Данило Кондраков и Дмитро Семенив, взетите под наем Димитър Тонев и Илкер Будинов, и трансферираните през тази седмица Борис Тютюков и Раян Сенхаджи.

Тимът от Югозапада ще се бори до последно за своето оцеляване в елита. Пирин, който загуби последната си контрола от Вихрен с 0:2, е 14-и в класирането. Единствените два тима зад благоевградчани в класирането са Хебър и Спартак Варна. Пазарджиклии дори имат еднакъв брой точки (12) с Пирин.

Пирин, първа тренировка

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.