Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

ЦСКА обяви страхотна новина за Турицов

0
Иван Турицов
Снимка: lap.bg

Прекрасна новина за важен играч на ЦСКА, който е и сред любимците на публиката, тъй като винаги се раздава максимално и показва, че знае как до воюва за каузата на „червените“.

Десният защитник Иван Турицов и е възстановен от контузията в коляното, заради която пропусна последните мачове на тима. В четвъртък той ще поднови пълноценни тренировки и очакванията са да се завърне на терена в четвъртфиналната среща от турнира SESAME Купа на България срещу Черно море на 4 април на стадион „Българска армия“.

Турицов влиза твърдо и в сметките на селекционера на националния отбор на България Младен Кръстаич, но поради травмата ще пропусне първите две евроквалификации с Черна гора и Унгария. Със сигурност обаче Иван ще е в състава на трикольорите за следващите им битки по пътя към финалите на европейското първенство.

Междувременно треньорът на ЦСКА Саша Илич и помощниците му Величко Капланович, Милорад Пекович и Дарко Обрадович използваха паузата в първенството и се прибраха за няколко дни в Сърбия.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.