Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

ЦСКА обяви последния съперник за контролите в Турция

0
ЦСКА
Снимка: БТА

Вече са ясни съперниците на ЦСКА за всичките контроли в Турция. Досега не беше известен само един от тях, но днес от червения клуб обявиха, че това ще бъде шампионът на Казахстан Астана. Двата отбора ще се срещнат на 27 януари, а в останалите пет проверки играчите на Саша Илич ще излязат срещу Санфрече Хирошима на 17 януари, Гурник Забже – 20 януари, ЛАСК Линц – 24 януари, Македония Гьорче Петров – 29 януари и Шахтьор Караганда – 30 януари.

В късня следобед ЦСКА кацна в Анталия и малко по-късно проведе първата си тренировка. Илич разполага с група от 28 футболисти, като от състава отпаднаха юношите Алекс Божев и Росен Маринов, които се възстановяват от контузии. на тяхно място с тима на турска земя са младоците Илия Шаламанов-Тренков, Павел Жабов и Илиан Антонов.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.