Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

ЦСКА не е пращал оферта за спрягано панамско крило

0
ЦСКА
Снимка: Сайт на ЦСКА

ЦСКА няма интерес към фланговия нападател Исмаел Диас от еквадорския Универсидад Католика. Не е изпращана оферта към играча, получи потвърждение Nostrabet

По-рано днес еквадорски журналист взриви социалните мрежи с новината, че националът на Панама е бил силно желан от Борисовата градина, но това не отговаря на истината. 

В момента ЦСКА разполага с готов отбор да атакува титлата на България и селекцията може да се счита за приключила. Възможно е да бъде взет още един футболист, но ако отговаря на нужната класа да надгради отбора и при наистина добра оферта. 

Към настоящия момент в ЦСКА има над 20 играчи готови да се появят във всеки един момент и дори понякога считани за титуляри не намират място в групата за мачовете от сериозната конкуренция. 

През лятото селекцията беше голяма, но зимата единствено Тобиас Хайнц се вписа в изискванията на Саша Илич. 

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.