Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

ЦСКА направи равен с шампиона на Казахстан при ураганен вятър

0
ЦСКА
Стопкадри: TV 1

ЦСКА завърши 0:0 с шампиона на Казахстан Астана в поредната си контрола по време на лагера в Турция. Това е първо равенство за „червените“, които до този момент имаха една победа и две загуби. Проверката се игра при ураганен вятър, който попречи на двата отбора да покажат истинските си възможности и в повечето моменти не им позволи да контролират и да подават правилно топката.


До почивката казехите уцелиха две греди, а през второто полувреме шансове имаше и ЦСКА. Първо Тибо Вион затрудни вратаря на съперника със силен шут, а след това стражът на Астана изби и коварен удар от фаул. Най-комичната ситуация възникна, когато вратарят на ЦСКА Густаво Бусато за малко не вкара гол. Той изрита топката, вятърът я засили и тя премина край гредата под слисания поглед на неговия колега.


Най-чистото положение обаче изтърва Лазар Туфегджич. Той пресече пас на бранител, нахлу в пеналта и стреля с левия крак, но вратарят на казехите изби. В неделя е последния мач на ЦСКА в Турция с Македония Гьорче Петров. Спарингът ще бъде предаван дирктно по TV 1.



Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.