ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

ЦСКА излъга последния в Първа лига с един гол (ВИДЕО)

0
ЦСКА
LAP.bg

Лидерът във временното подреждане на Първа лига ЦСКА записа минимален успех над последния в класирането Спартак (Варна) с 1:0 като домакин в мач от 24-ия кръг на българското първенство.

Единственото попадение в срещата отбеляза Маурисио Гарсес. Той се разписа в 14-ата минута, когато получи подаване от Брадли де Нойер, за да се разпише в мрежата на гостите.

В следващите минути темпото спадна, а оспасни ситуации пред двете врати липсваха. През второто полувреме ЦСКА продължи да държи нещата под контрол, а срещата бе прекъсната за кратко от димки, които затрудниха видимостта на терена.

В 71-ата минута дойде и най-чистото положение за гол пред гостите, след като Родни Антуи се оказа сам срещу вратаря Густаво Бусато. Стражът на ЦСКА обаче успя да спаси и да запази аванса на „червените“.

До края на мача ЦСКА изпусна 1-2 положения, с които можеше да затвори срещата. Все пак тимът спечели трите точки и отново се откъсна на четири пред Лудогорец. Спартак пък остава последен в класирането.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.