Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

ЦСКА гласи нов трансфер

0
Тобиас Хайнц, Саша Илич
Facebook.com

Ръководството на ЦСКА планира да привлече още един футболист до края на февруари. През зимната пауза „червените“ се подсилиха само с един играч до момента – норвежкия офанзивен халф Тобиас Хайнц.

След привличането му в ЦСКА настана затишие и през целия зимен лагер не дойде ново попълнение. В момента обаче тимът води финални преговори за привличане на чужденец. Очаква се съвсем скоро той да пристигне в София и да подпише.

Позицията му се пази в тайна, но почти сигурно става дума за защитник. Отбраната на Саша Илич не се представи добре на лагера и допусна цели 9 гола в контролите.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.