Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Palms Bet дава сигурна победа за ЦСКА в дербито срещу Локомотив София

0
ЦСКА
Снимка: lap.bg

Тази седмица се играе междинният 11-и кръг в efbet Лига. Срещите ставата все по-интригуващи и всяка точка е от значение, а един от мачовете, които приковават вниманието е столичното дерби между вицешампиона ЦСКА и Локомотив София, който ще се играе в четвъртък, 28.09, от 20:30 часа на стадион „Българска армия“.

„Червените“ навлизат във все по-добра форма, като са в серия от три поредни победи и общо пет поредни мача без загуба, което изкачи отбора до четвърта позиция с 18 точки. Букмейкърът Palms Bet дава сериозно предимство на армейците с коефициент от 1.23, докато този за Локо София е 14.00. Ставката за хикс е определена на 6.33. Столичните „железничари“ имат нов треньор в лицето на Данило Дончич, при който стартираха с успех, но в последния кръг отстъпиха на шампиона Лудогорец. Тимът заема 12-ото място с 9 пункта.

През миналия сезон двата отбора така и не успяха да се победят и завършиха наравно 1:1 в „Надежда“ и 0:0 на „Армията“. Вие може да се възползвате и от Palms Bet мобиле, за да заложите на този страхотен сблъсък и на редица спортни събития от България и целия свят от телефона и таблета ви. Любопитното е, че в следващия кръг двата тима имат мачове с единствените два отбора без загуба до момента – „червените“ гостуват на лидера Локомотив Пловдив, докато „червено-черните“ приемат втория в подреждането Черно море.

Важно: Коефициентите търпят промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Palms Bet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.