ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

ЦСКА е фаворит срещу Левски според Alphawin

0
Левски - ЦСКА
LAP.bg

Отборите на ЦСКА и Левски излизат днес в първото Вечно дерби за новия сезон 2023/2024. Според alphawin bg, „червените“ са фаворит в тази среща, която е с огромен залог в елита на България.

ЦСКА влезе в силна победна серия, докато Левски загуби последния си мач срещу Лудогорец. За предстоящото Вечно дерби е наличен alphawin бонус под формата на 0% марж.

Коефициентът за победа на ЦСКА е 2.30, равенството се котира на 3.31, а победа на Левски – на 3.78. За над 2,5 гола в мача букмейкърът предлага 2.50 коефициент, а за под 2,5 гола – 1.50 коефициент.

*Коефициентите на букмейкъра могат да търпят промени!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или AlphaWin отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.