ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

ЦСКА даде старт на лятната подготовка в непълен състав

0
ЦСКА
Facebook.com

ЦСКА започна подготовка за новия сезон в деня, в който научи първия си съперник в квалификациите на Лигата на конференциите – носителят на румънската купа Сепси.

„Червените“ тренираха в камерен състав, като на линия бяха само играчите, които нямат ангажименти с националните си отбори или не са получили допълнително почивка от Саша Илич.

С отбора тренираха някои юноши, играчите, върнали се от наем, както и единственото засега попълнение – Марин Орлинов, идващ със статут на трети вратар.

„Армейците“ ще се готвят в България още няколко дни, преди да отлетят за Австрия. В алпийската страна ЦСКА ще проведе основната част от подготовката си.

Там ще изиграе и 4 контроли, една от които е именно срещу румънски тим – Ботошани.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.