ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

ЦСКА без Браян Морено за още една среща

0
Марселино Кареасо, Браян Морено, ЦСКА
LAP.bg

Един от традиционните жокери на ЦСКА от пейката – Браян Морено, ще пропусне още един двубой. 

Колумбиецът, който се контузи на 30 април при загубата от Лудогорец с 0:1 на „Българска армия“, няма да се възстанови за предстоящото домакинство на Локомотив Пловдив.

„Червените“ посрещат „смърфовете“ в събота от 21:00 часа, като двубоят е изключително важен за тях, защото в противен случай лидерът Лудогорец може на практика да си гарантира титлата.

Досега през сезона Морено има 10 гола и 2 асистенции за ЦСКА във всички турнири. Той е и втори голмайстор на отбора след титулярния централен нападател Дюкенс Назон.

„Армейците“ допуснаха една от малкото си грешки през пролетта именно срещу пловдивските „железничари“. Двубоят между двата тима преди около два месеца в Борисовата градина завърши при резултат 1:1.

Надеждите на Саша Илич и медицинския щаб на ЦСКА са латиносът да бъде готов за последните два мача – срещу ЦСКА 1948 и Левски.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.