Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

ЦСКА 1948 взе дежурна победа

0
ЦСКА 1948
Снимка: БТА

Отборът на ЦСКА 1948 взе дежурна победа в efbet Лига в дебюта на своя старши треньор Тодор Янчев. „Червените“ спечелиха срещу аутсайдера Хебър с 2:0 на стадиона в Бистрица и се откъснаха с 6 точки пред четвъртия Локомотив преди утрешния му мач с Ботев Враца в Пловдив.

Автор на първия гол за домакините бе голмайсторът в първенството Ивайло Чочев в 41-вата минута. Той напредна и преодоля вратаря Микулич с техничен удар за 1:0, като това бе 15-о попадение за Чочев. С него той остава начело при стрелците, въпреки че е халф.

След почивката Чочев пропусна още на два пъти да се разпише, а шанс се откри и пред Алекс Колев. В крайна сметка превъзходството на домакините бе материализирано с втори гол на Колев. Той бе точен в добавеното време от дузпа, отсъдена за игра ръка на Серано след центриране на Октавио.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.