ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

ЦСКА 1948 официално обяви трансфера на албански бек

0
Ерденис Гурища
Facebook.com

Бронзовият медалист в тазгодишния български футболен шампионат ЦСКА 1948 подписа с албанския национал Ерденис Гурища, съобщиха от клуба.

Гурища е на 28 години и действа като десен бек. До този момент е играл единствено за Влазния Шкодра, където беше капитан. Той е юноша на този тим.

През миналия сезон Гурища има 40 мача и 2 асистенции, а наскоро трансферът му бе анонсиран от спонсора на клуба от Бистрица – Цветомир Найденов.

„Много съм доволен от пристигането си в ЦСКА. Искам да постигна добри резултати в България и на европейската сцена“, бяха първите думи на Гурища след трансфера във финалиста за Sesame Купа на България.

На днешния 21 юни ЦСКА 1948 научи и съперника си във втори кръг на Лига на коференциите. Това е румънският гранд ФКСБ.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.