ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

ЦСКА 1948 наниза четири гола на Спартак Плевен за финал на подготовката

0
ЦСКА 1948
Facebook.com

Третият в класирането в родния елит ЦСКА 1948 победи Спартак Плевен с 4:0 в контрола, играна на комплекс „Царско село“. „Червените“ не оставиха съмнения, че са по-класният и подготовен тим и заслужено се поздравиха с категоричния успех, само седмица преди шампионатът да се поднови.

Халфът Парвиз Умарбаев реализира поредния си гол в контролите. Той стори това още в средата на първата част. Малко изненадващо, до края на частта играта се затвори доста и нямаше ситуации пред вратите на столичани и спартаклии.

Началото на вторите 45 минути започна с натиск на „червения“ тим, който обаче се увенча с попадение едва в средата на полувремето.

В 70-ата минута Карлос Охене изведе Евгений Сердюк сам срещу вратаря и украинецът не сбърка.

Последните две попадения в мача дойдоха светкавично и техен автор стана перлата в зимната селекция на тима – Бирсент Карагарен. Фланговият нападател направи 3:0 след пас на автора на втория гол Сердюк, а в 77-ата минута бе изведен очи в очи с вратаря от Октавио и оформи крайния резултат.

Това бе последна проверка за тима от столицата. ЦСКА 1948 започва пролетния дял с домакинство на борещия се за оцеляване новак Хебър Пазарджик.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.