ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

ЦСКА 1948 е близо до трансфер на Никола Илиев?

0
Николай Илиев
Снимка: Twitter

ЦСКА 1948 е на път да направи истински трансферен удар, след като може да привлече българският национал Никола Илиев. Това обяви лично финансовият благодетел на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов, който сподели пост в профила си във Facebook.

„Браво, Майсторе!“, написа Найденов, като беше придружено с усмихнато емоджи и снимка на нападателя.

Преди време Илиев беше свързван силно със завръщане в България, но с екипа на вицешампиона ЦСКА. Той също така е отхвърлил предложение на отбора от Серия А Верона, която е била за наем на родния национал за следващия сезон. Юношата на Ботев Пловдив обаче не е пожелал да заиграе за „мастифите“. Интерес към играча има и от чуждестранни клубове от Швейцария и Белгия.

Колетите от „Спортал“ обаче пишат, че въпреки поста на Найденов, все още не е напълно сигурно къде ще продължи кариерата си Никола Илиев. Ясно е единствено, че той ще играе в България.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.