Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

ЦСКА 1948 дебютира в Европа тази вечер

0
ЦСКА 1948
LAP.bg

Отборът на ЦСКА 1948 се изправя срещу румънския ФКСБ тази вечер от 20:30 часа на Националния стадиона „Васил Левски“ в първи мач от сблъсъка им от втори предварителен кръг на Лигата на конференциите. Срещата ще бъде ръководена от италианския рефер Лука Пайрето.

Това ще бъде дебют за отбора от Бистрица в европейските клубни турнири. Възптаниците на Атанас Рибарски си заслужиха тази чест, след като през миналия сезон завършиха на трето място в крайното класиране. Срещу тях застава вицешампион на северната ни съседка, а победителят от тази двойка ще играе срещу датския Нордселанд в третия квалификационен тур.

Новият сезон в Първа лига започна ударно за ЦСКА 1948. Отборът единствен спечели първите си два мача и е едноличен лидер във временното подреждане с 6 точки. ЦСКА 1948 победи като гост Левски (1:2) и победи в Бистрица Пирин Благоевград (3:0). Лошите новини за Атанас Рибарски са три – Ивайло Чочев, Райън Бидунга и Неделко Пишчевич, които няма да могат да играят срещу ФКСБ.

ФКСБ също направи силен старт на румънския шампионат. Играчите на Елиас Хараламбус спепчелиха първите си две срещи, побеждавайки Университатя Крайова като гост (1:3) и Динамо Букурещ като домакин (2:1). Големият липсващ за румънците ще бъде опитният хърватски полузащитник Дамян Джокович, който изтърпява наказание за първия мач. Последното попълнение в редиците на ФКСБ – румънският бранител Влад Кирикеш, също пропуска мача в София и ще бъде на линия за реванша следващата седмица.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.