50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Кристиано Роналдо откри головата си сметка в Ал Насър

0
Кристиано Роналдо
Twitter

Кристиано Роналдо вкара първия си гол за Ал Насър. Това се случи в гостуването на Ал-Фатех, завършило 2:2. Португалецът беше точен от дузпа в добавеното време на мача и спаси тима си от поражение.

Още в 12-ата минута юношата на Барселона Кристиан Тейо изведе домакините напред в резултата с воле от дъгата на наказателното поле. В 24-тата минута Роналдо вкара, но ВАР отмени гола заради засада.

Все пак Ал Насър изравни в 42-рата минута, когато бразилецът Талиска се беше точен с шут по земя. Кристиано пък удари греда миг преди почивката. 


Ал-Фатех отново поведе в 58-ата минута с хубав гол на Софиане от воле. В края се стигна до драма. Роналдо се зае с изпълнението на дузпа и по хладнокръвен начин донесе равенството в мача.

Гостите го завършиха в намален състав, тъй като точно след дузпата Талиска беше изгонен с директен червен картон след намесата на ВАР при нарушение на бразилеца срещу Петрос.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.