ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Сити започна защитата на трофея с обрат срещу сърби (ВИДЕО)

0
Манчестър Сити
БТА

Действащият шампион на Европа Манчестър Сити започна успешно защитата на трофея, макар и да се нуждаеше от обрат, за да победи Цървена звезда с 3:1 като домакин в първи мач от групите на Шампионска лига.

„Гражданите“ отправиха 22 удара през първото полувреме – невиждана цифра в турнира от поне 20 години, но и това не им помогна да вкарат гол.

Нещо повече – Цървена звезда успя да вкара в края на първата част, шокирайки „Етихад“. Попадението отбеляза 24-годишният нападател Осман Букари.

След почивката обаче Сити взе нещата в свои ръце, като Хулиан Алварес отбеляза два гола в 47-ата и 60-ата минути, а Родри оформи крайното 3:1 в 73′.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.