ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Чужди клубове искат играч на Локото

0
Локомотив Пловдив
Снимка: Сайт на Локомотив Пловдив

Клубове от Австрия, Нидерландия и Дания проявяват интерес към полузащитника на Локомотив Пловдив Христо Иванов, съобщават колегите от БТА. 22-годишният халф игра през цялото време за „черно-белите“ в битката за тепетата и именно в тази среща изявите му са били следени от емисари на въпросните чужди отбори.

Иванов записа 31 мача, 1 гол и 1 асистенция за Локото в миналата кампания, която започна в Арда, но през зимата премина в Локомотив.

Иванов е агентът му са уведомени при какви условия той може да напусне „Лаута“. Развитие по евентуалния негов трансфер се очаква до края на този месец.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.