ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Чуквуемека: Нямах късмет да вкарам на Сити

0
Челси
Снимка: Twitter

Карни Чуквуемека говори за загубата от Челси с 0:1 от Манчестър Сити в Премиър лийг.

Сърцето ми малко се разтуптя, когато уцелих гредата в 43-тата минута. Мислех, че топката е във вратата, но нямах късмет. Работихме усилено в мача без топка, не позволихме на съперника да създаде много и го затруднихме. Мисля, че се справихме по-добре през първото полувреме, но не успяхме да вкараме гол, каза Карни.

Тъй като съм млад, нямам какво да губя и ми е по-лесно да се докажа. Това е огромен шанс за мен да продължа напред и да се опитам да се наложа в отбора на фона на контузиите, допълни 19-годишният полузащитник на Челси.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.