Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Чочев: Не съм говорил с Кръстаич, вярвам в шансовете на България

0
Ивайло Чочев
LAP.bg

Полузащитникът на ЦСКА 1948 и голмайстор на efbet Лига Ивайло Чочев призна, че не е говорил националния селекционер Младен Кръстаич.

Както е известно, сръбският специалист за пореден път не извика левичаря – този път за първите евроквалификации срещу Черна гора и Унгария. Всъщност, откакто Кръстаич е селекционер, нито веднъж не е викал бившия футболист на Палермо.

Чочев сподели за предаването „Домът на футбола“ по Нова, че вярва в шансовете на националния отбор за класиране на голям форум и желае успех на тима. А ако треньорският щаб в лицето на Кръстаич прецени, че той може да помогне на отбора, с радост ще се отзове.

„Този път в групата ни няма изявен фаворит като Англия, Италия или Франция. Отборът е една сплав от млади и малко по-опитни футболисти“, заяви Чочев.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.