50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Член на НС на Левски прогнозира около четвърт милион приход от акциите

0
Петър Ганев, Пламен Петров
Снимка: LAP.bg

Членът на НС на Левски – Петър Ганев, коментира увеличаването на капитана на клуба и чрез емитиране на акции. Ганев сподели, че очаква приход за „сините“ от близо 300 000 лева.

Той очаква и акционерите да станат до около 2000, като собственикът Наско Сираков също ще „раздроби“ част от акциите си.

„Не мисля, че някой си е раздробявал временните удостоверения през последните 2-3 години. Това е едната интересна тема, че много хора ще си разбият временните удостоверения и ще дарят акции на други. Сега хубавото е, че в тези удостоверения ще пише име. Има сантиментална стойност това“, каза Ганев в разговор с членове на Сдружението „Левски на левскарите“.

„Всъщност една от големите новини на Общото събрание ще се случи преди него. Ако към момента клубът има около 1100-1200, може да спекулираме с колко ще нараснат, но защо да не са 2000. Другият въпрос е каква би била оценката, колко нови акции биха се записали и какъв би бил приходът в клуба. Тук ясен план няма“, заяви още Ганев.

„От гледна точка на привържениците моята прогноза е около 1000 нови акционери и приход от може би 200-300 хил. лева. Не виждам как органично ще натрупаме някакви милиони, при положение, че говорим за около 1000 акционери“, добави още Ганев, който заяви, че е разбил своите акции на 5 по 20. 

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.